Få en smak av luksuslivet i Yas Marina

Yas Marina er en av Abu Dhabis og Emiratenes fineste marinaer og ligger i hjertet av den kunstige opplevelsesøya Yas Island, like i nærheten av byens kjente Formel 1-bane. Yas Marina er med sine lange strandpromenader og mer enn 200 båtplasser et møtested for marint interesserte som ønsker å se på verdens mest luksuriøse yachter. De største båtene som ligger og duver i vannet ved Yas Marina kan være oppimot 150 meter (!) lange. Her kjenner luksusen og forfengeligheten ingen grenser.

Førsteklasses mat og fokus på fitness

Etter å har lagt til i havnen eller bare sugd til seg miljøet en stund, kan man slå seg ned på en av de mange fantastiske restaurantene som Yas Marina har å by på. Her kan man velge mellom hele 7 forskjellige restauranter med varierte spesialiteter. Velg mellom skalldyr, italiensk, tapas og amerikanske sportsbarer av absolutt beste sort. Enkelte med ettertraktet utsikt over både Yas Marina og Abu Dhabi Grand Prix.

For øvrig er Yas Marina et tilholdssted for bevegelse og fitnessaktiviteter. Tren på Vogue Fitness-senteret, reis på en «island BBQ», prøv ut wakeboard, lær deg å seile eller ta en kort flytur over Yas Marina.

Endre karthøyde

Guider om Abu Dhabi

Hotell i UAE