MAD Yas Island – dans natten lang på Emiratenes største innendørsklubb

Ønsker du å ha det moro i Abu Dhabi, så er destinasjonen opplagt – Yas Island. Sjelden har flere morsomme aktiviteter vært samlet på ett og samme sted. Ferrari World, Yas Marina, Yas Beach, Yas Mall, Yas Waterworld, Warner Bros. Verdens og byens berømte formel 1-bane er bare noen av høydepunktene på Midtøstens største samlingssted for moro og underholdning.

Nattelivet er intet unntak. For den som har pakket ned de beste danseskoene sine, anbefales det å sette kursen mot MAD Yas Island, som for øyeblikket er De forente arabiske emiraters største innendørs nattklubb. Fortap deg langt inn i de små timer til den beste pop- og dansemusikken, både fra livekonserter og DJ-er. Store projeksjonsflater, laser, enorme LED-skjermer og den nyeste lydteknikken bidrar til den mektige innrammingen på MAD Yas Islands dansegulv.

MAD Yas Island arrangerer ofte klubber med forskjellige sprø temaer og har opp gjennom årene budt gjestene sine på verdenskjente artister som NeYo, Akon, T-Pain, Tinashe, Jeremih og Tinie Tempah. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor MAD Yas Island 2016 ble kåret til Abu Dhabis beste nattklubb under Time Out Music and Nightlife Awards.

Let’s party!

Endre karthøyde

Aktiviteter i Abu Dhabi

Guides

Hotell