Gjør et kupp på salg i Dubai

Hver vinter valfarter shoppingsugne turister til Dubais shoppingdistrikt for å gjøre et kupp i løpet av den månedslange Dubai Shopping Festival. Et salg i Dubai er ikke som salg i andre storbyer. Dubai Shopping Festival er spredt over hele Dubai og involverer tusenvis av butikker, byens enorme kjøpesentre og flere markeder. Som kronen på verket sammenfaller festivalen med opptredener fra verdensartister og daglige fyrverkerishow.

Det årlige salget i Dubai finner sted i desember og januar måned hvert år. Festivalen har vokst frem som et høydepunkt for turister, og den gjennomsyrer hele byen i løpet av den beste reiseperioden.

En annerledes shoppingopplevelse

Shoppingen i byen antar en helt ny form under Dubai Shopping Festival. Vanlige butikker fylles av helt ny energi og storslåtte prissenkninger. Hold øynene åpne, for under festivalen dukker det opp spontane motefremvisninger i butikkene, og du kan shoppe dine nye favorittplagg der og da.

Mange Dubai-shoppere hopper inn og ut av byens mange butikker og kjøpesentre, men Market Outside the Box blir et stadig mer populært innslag under salget i Dubai. Det er en shoppingopplevelse utendørs, der flere internasjonale så vel som lokale varemerker stilles ut i markedslignende omgivelser ved siden av underholdning og matvogner. Outside the Box er et must for den urbane shopperen.

En shoppingtradisjon for hele familien

Det årlige salget i Dubai begynte i 1996 som et initiativ for å øke detaljhandelen i byen. Salget ble en årlig månedslang shoppingfestival, og det drøyde ikke lenge før Dubai Shopping Festival ble en turistattraksjon. Nå for tiden lokker den verdenskjente shoppingfestivalen til seg millioner av besøkende hvert år.

Dubai Shopping Festival har tilpasset seg for å passe til mennesker i alle aldre. Hit kommer verdenskjente artister for å opptre, og de mange fyrverkerishowene lyser opp byens skyline. Samtidig arrangeres det masser av lotterier og konkurranser der man kan vinne alt fra vakre smykker til fantastiske biler.

Dra nytte av festivalens partnere

Salget i Dubai er blitt så populært at det er uunngåelig for bedrifter og organisasjoner ikke å dra nytte av tilstrømningen av turister. Derfor inngår mange partnerskap med festivalens arrangør for å kunne gi byens besøkende gunstige tilbud i løpet av festivalperioden.

Fyller du alltid veskene til bredden? Faktum er at tilbudene under Dubai Shopping Festival på eksklusive varemerker er så pass gode at flere flyselskaper, blant dem Emirates, tillater ekstra bagasjevekt når salget i Dubai pågår.

Flere aktiviteter

Reiseguider om UAE

Oppdag UAE hoteller