Cruise fra Dubai og Abu Dhabi

Dra på luksuscruise fra Dubai

Ønsker du å oppleve så mye som mulig i løpet av turen, huke av maksimalt antall nye plasser, men helst slippe bryet med å bytte bosted? Med et cruise fra Dubai og Abu Dhabi kan du i fred og ro pakke opp kofferten og bo i den samme luksuriøse lugaren under hele turen samtidig som skipet hver dag tar deg til nye, spennende reisemål. Om bord inviteres du og ditt selskap på førsteklasses mat, underholdning, aktiviteter og alt annet som du ønsker deg i ferien.

Cruise går fra både Dubai og Abu Dhabi, og gjør at du kan se store deler av De forente arabiske emirater og Midtøsten. Hvorvidt du ønsker å være med på utfluktene som arrangeres av rederiene ved hvert stopp, er helt opp til deg. Cruise fra Dubai kan innebære både fred og ro på dekk eller aktive feriedager.

Den øremerkede perioden for cruise fra Dubai, Abu Dhabi og de andre emiratene er i perioden november–mars. Nedenfor viser vi hvilke cruise som regionens ledende rederier tilbyr.

MSC Cruises – uforglemmelige cruise fra Dubai 

Alle MSC Cruises’ toppmoderne cruiseskip letter anker fra Dubais gigantiske havn. Antall dager på vannet og hvordan rutene er lagt opp varierer. På den lengste cruiseturen fra Dubai på til sammen 11 dager besøker skipet bl.a. hovedstaden Abu Dhabi, Oman, Bahrain og Doha i Qatar.

Reiser du med MSC Cruises kan du forvente deg et cruiseskip av mye høyere standard. Man legger fremfor alt vekt på å servere førsteklasses mat. Rederiet har f.eks. vunnet en utmerkelse for «bransjens beste pizza». Ellers er skipet spekket av morsomme aktiviteter, badeland, kasino, underholdende show og et stort utvalg av sportsaktiviteter.

Stikk innom paradisøya Sir Bani Yas

Et av høydepunktene på MSC Cruises’ turer fra Dubai er paradisøya Sir Bani Yas. Stig i land og la deg henføre av hundrevis av vaiende palmer, 36 000 kvadratmeter med gylne sandstrender, svalende strandhytter, herlig mat og et rikt dyreliv. Rederiet kaller opplevelsen for MSC Beach Experience. På en safari i Sir Bani Yas naturreservat kan du få øye på utrydningstruede dyr fra Den arabiske halvøya og Afrika – for eksempel giraffer, flamingoer og geparder. Barnefamilier pleier å valfarte til badelandet eller bruke tiden på sportsaktiviteter på strendene som aldri synes å ta slutt.

Ruter med MSC Cruises

MSC-cruise fra Dubai varer i 7 eller 11 dager.

Reiserute 1: Dubai–Abu Dhabi–Sir Bani Yas–Cruising–Muskat, Oman–Khasab, Oman–Dubai

Reiserute 2: Dubai–Abu Dhabi–Sir Bani Yas–Cruising–Bahrain, Bahrain–Doha, Qatar–Dubai

Reiserute 3: Dubai–Cruising–Abu Dhabi–Khasab, Oman–Muskat, Oman–Cruising– Bahrain, Bahrain–Doha, Qatar–Dubai

Dersom cruiset fra Dubai bookes med Apollo, inngår alltid en natt på destinasjonen før avreise. Likevel anbefales det at dere er på plass flere dager før skipet forlater havnen. 

Costa Cruises – cruise fra Dubai og Abu Dhabi

Costa Cruises er et italiensk rederi som arrangerer cruisereiser fra Dubai og Abu Dhabi. I 7 dager får du som passasjer i tillegg til de stedene som er nevnt ovenfor også muligheten til å oppleve Muskat i Oman og paradisøya Sir Bani Yas på nært hold.

Om bord på det store og toppmoderne skipet møtes dere av en avslappende atmosfære i søreuropeisk ånd. På menyen står det tradisjonelle italienske kjøkken i fokus, tilberedt med de beste ingrediensene. Her finnes også et stort utvalg av aktiviteter for den som ønsker å sette seg i aktivitet, underholdende show og en hel avdeling for barn og ungdommer.

Reiserute – 7 dager: Dubai–Muscat–Sir Bani Yas–Abu Dhabi–Dubai

Celebrity Cruises – for den som krever det lille ekstra

Selv om MSC Cruises’ og Costa Cruises’ skip holder en høyere kvalitet enn det vi er vant til i Skandinavia, så man må kunne si at Celebrity Cruises’ luksuscruise hever listen ytterligere et par hakk. Kvalitet gjennomsyrer alt rederiet gjør. Skipene er mer eller mindre et flytende designhotell som i løpet av to uker reiser mellom Persiabuktas, Omanbuktas og Arabiahavets viktigste byer og øyer. Helt bort til Indias vestkyst!

Gourmanden kommer til å la seg imponere av de fine restaurantene og vinen som serveres. Den luksuriøse atmosfæren fullendes med Broadway-show i verdensklasse, akrobatikkoppvisninger og interessante forelesninger før neste stopp på den varierte cruisereisen nås.

Reiserute – 14 dager: Abu Dhabi–Dubai–Kochin, India–New Mangalore, India- GOA, India-Mumbai, India-Muskat, Oman–Abu Dhabi

Bestill nå!
Endre karthøyde

Opplevelser

Reiseguider om UAE

Oppdag UAE hoteller