Bilde : Fallström Maria

En dag på Ferrari World

På den innendørs fornøyelsesparken Ferrari World i Abu Dhabi dreier alt seg om det italienske sportsbilmerket. Har du drømt om å kjøre en formel 1-bil? I Ferrari Worlds hyperrealistiske racingsimulatorer har du muligheten til å prøve hvordan det føles å kjøre F1 rundt på Abu Dhabis formel 1-bane Yas Marina Circuit. Jakten på G-krefter fortsetter i verdens raskeste berg- og dalbane: Formula Rossa kan nå sin topphastighet på 240 km/t på 5 sekunder! I tillegg til flere restauranter og suvenirbutikker finnes det en «Junior Grand Prix» og en stor klatreavdeling for de minste. Kort sagt, en familieaktivitet som er vanskelig å slå!

For de fartsgale på Ferrari World

Ferrari World er utvilsomt et must for dem som besøker De forente arabiske emirater. Dersom du liker adrenalinkick og unike berg- og dalbaner, kommer et besøk til Ferrari World til å være noe du aldri vil glemme.

Formula Rossa – Verdens raskeste berg- og dalbane

Har du noen gang kjørt i 240 km/t eller sittet i et kjøretøy som akselererer fra 0 til 100 km/t på to sekunder? I Abu Dhabi har du sjansen! I verdens raskeste berg- og dalbane, Formula Rossa, kan du oppleve 4,8 g-krefter i den Ferrari-røde attraksjonen. Du kommer til å akselerere opp i topphastigheten på 240 km/t på under 5 sekunder, noe som er raskere enn de fleste kommersielle «superbilene». Banen er 2,07 km lang og den skarpeste kurven svinger 70 grader.

Få en følelse av den formidable berg- og dalbanen her når Theme Park Review tester:

Høyderestriksjoner for å dra med den: 140 cm 195 cm.

Opplev en loop i 52 m høyde i Flying Aces

Mens Formula Rossa er verdens raskeste berg- og dalbane, så finner du også berg- og dalbanen med verdens høyeste loop på Ferrari World. Vi snakker om Flying Aces – en berg- og dalbane med en topphastighet på 120 km/t og ti steder der du opplever null gravitasjon (vektløshet). Vognene er bygd for å etterligne et gammelt militært propellfly og turen innledes med en stigning opp til 63 meters høyde etter at en kabel har trukket opp vognen i 51 graders helling til startpunktet. I Flying Aces er den eneste muligheten for deg å henge opp ned i 53 meters høyde når turen kommer til punktet for verdens høyeste loop.

Høyderestriksjoner for å dra med den: 130 cm 196 cm.

For barnefamilier og entusiaster

Ferrari World er som sagt den perfekte familieaktiviteten med et stort utvalg av visuelle opplevelser og attraksjoner for de aller minste. Er du dessuten en Ferrari-entusiast eller bare veldig opptatt av biler, er fornøyelsesparken verdt et besøk.

Kjør en Ferrari rundt Yas Island

Har du alltid drømt om å få prøvekjøre en sportsbil eller til og med en klassisk Ferrari? På Ferrari World har du selvsagt muligheten til å gjøre dette. Du får en mulighet til på egen hånd å kjøre rundt på Yas Island. Bilen har plass til en passasjer i forsetet og to i baksetet, noe som gjør det til en ultimat opplevelse både for familien og entusiasten. Før turen får du en leksjon i hvordan du skal håndtere bilen av en Ferrari-trent instruktør.

Junior GT og Junior GP

Flicka i Ferraribil på Ferrari World

La barna dine ta bilførerkursene på Junior GT eller Junior GP! Der får barna se instruksjonsfilmer og opplæring av eksperter. Når opplæringen er over, drar barna i Junior GT ut og får kjøre sin egen 430 GT Spider i miniatyr på en gatelignende bane der det finnes både skilt og stopplys. I Junior GP kjører man i stedet Formel 1-biler i miniatyr på en bane der de skal mestre brå svinger og raske rettstrekninger! Topphastigheten på begge banene når 6 km/t.

Viaggio in Italia og Bell’Italia

Ta en tur til Italia og bli kjent med landet! Viaggio in Italia og Bell’Italia er to opplevelser på Ferrari World som gir deg en nærmest autentisk opplevelse av Italia. Viaggio in Italia er en multisensorisk simulator som flyr over italienske landskap og byer. Du sitter i et sete som er likt det som finnes i en Ferrari F430.

Bell’Italia er en avslappende tur gjennom Italia i miniatyr. Du sitter i Ferrari 250 California Spider fra ca. 1958 – en mindre variant på skinner – og landemerkene du passerer har en skala på 1:20. Bell’Italia har en overflate på hele 6 300 kvadratmeter og bilens hastighet ligger på mellom 5,45–8,72 km/t. Det er en perfekt avkobling for den som ønsker å komme litt nærmere Italia.

Høyderestriksjoner Viaggio in Italia: 100 cm – 195 cm.

Høyderestriksjoner Bell’Italia: lavere enn 120 cm må ha følge.

Galleria Ferrari

Besökare vid Galleria Ferrari på Ferrari World

Ta et intensivkurs i Ferrari-historie på Galleria Ferrari! Her vises flere av bilmerkets unike modeller frem i et interaktivt miljø. Opplev bilene på nært hold og få fakta og statistikk om disse historiske bilene. Garantert spenning for hele familien.

Enkle dagsturer til Ferrari World.

Det går transport til Abu Dhabi og Ferrari World fra de aller fleste emiratene. Selvsagt er avstanden kortest fra Dubai, men å ta seg dit fra de andre emiratene i landet er ikke noe problem – det er bare å stille vekkerklokken litt tidligere. Tro oss når vi sier at dere trenger mange timer i denne enorme fornøyelsesparken som er den største i sitt slag. Besøk Ferrari Worlds offisielle nettsted for å se aktuelle tilbud og priser samt dagsaktuell informasjon om transport.

Bestill nå!
Endre karthøyde

Flere erfaringer

Reiseguider om UAE

Oppdag UAE hoteller