Klassikeren er kommet til Dubai – Legoland

Enkelte ting blir aldri umoderne. I 1968 åpnet Lego dørene til sin første fornøyelsespark i hjemlandet Danmark. Siden den gang har Legoland etablert seg internasjonalt på flere spesielt utvalgte steder, deriblant Dubai! Legoland er en del av Dubai Parks og Resorts, og består av selve hovedparken samt et eget badeland, Legoland Water Park.

Parken tilbyr over 40 attraksjoner og show med Lego-tema. Like morsomt for barn, så vel som for dem med barnesinnet i behold. Her er et par høydepunkter som man ikke bør gå glipp av under besøket:

  • Legoland Water Park
  • Lego Factory
  • Miniland
  • Driving school
  • The BIG Shop

Legoland Water Park

Denne badeparken er den eneste i Emiratene som er designet for barn i alderen 2–12 og deres familier. Her finnes flere fantastiske rutsjebaner og attraksjoner, og barna kan bygge sine helt egne flåter i lego.

Merk at badeparken stenger i noen uker hvert år for vedlikeholdsarbeid. Dette påvirker likevel ikke Legoland i stor grad, så sørg for å booke din reise når Legoland Water Park har åpent!

Lego Factory

Dersom du noensinne har lurt på hvordan lego egentlig lages, da er det på Legoland Factory du finner svaret. Her lages lego på løpende bånd. Du får til og med en suvenir i form av legoklosser direkte fra produksjonsbåndet.

Miniland

Over 20 millioner legoklosser danner Miniland. Det er et imponerende minisamfunn som er en miniatyr av Dubais skyline og andre kjente landemerker rundt om i Midtøsten. Her har du dessuten mulighet til å bygge din egen skyline med Build a City – et ti meter langt bord med legoklosser til din disposisjon!

Driving school

På Legoland Dubai får barna en ekte bilopplevelse på temaparkens egen kjøreskole. Her kan barn i alderen 6–13 år få Legolands offisielle førerkort, men kun etter at de har lært seg reglene på veien. Deretter er det bare å kjøre rundt på den tilpassede legobanen i unike legobiler!

Barn på Legoland Dubai körskola

Førere må være minst 110 cm høye.

Ikke glem The BIG Shop

Som dere skjønner er Legoland Dubai et utrolig eventyr for hele familien, men kanskje først og fremst for barna. Oppholdet kommer garantert til å ta flere timer. Dersom dere ønsker å avslutte besøket med et skikkelig høydepunkt, bør dere besøke The BIG Shop. Det er som navnet røper en enorm butikk. Her finnes Midtøstens største utvalg av lego og legoleketøy!

Les mer på det offisielle nettstedet for Legoland Dubai.

Endre karthøyde

Flere erfaringer

Reiseguider om UAE

Oppdag UAE hoteller