Slapp av med familien på Wild Wadi Waterpark™

Kommer du til å ta inn på det berømte Burj Al Arab under ditt besøk i Dubai? Gratulerer! Da har du gangavstand til Wild Wadi Water Park™. Sammen med Aquaventure Waterpark er Wild Wadi Water Park™ en av Dubais ledende badelandsdestinasjoner. Kjør så mye du vil i parkens 30 påkostede rutsjebaner og andre attraksjoner.

Wild Wadi Water Parks™ attraksjoner, som passer for alle aldre, er designet etter parkens gjennomgående tema – historien om Juha, som er en velkjent figur i arabisk folklore.

På Wild Wadi Water Park™ vet man at et badeland kun er like bra som sine attraksjoner – og her finnes noe i verdensklasse for alle. Nyt Juha’s Journey, som er en rolig reise i badering gjennom en 360 meter lang elv. Eller øk tempoet litt i Flood River, som også er en reise i badering, men her kan det plutselig dukke opp meterhøye bølger og raske strømmer når vann pumpes ut fra andre attraksjoner.

For dem som ønsker høyere hastigheter finnes det flere attraksjoner som garantert byr på en god del adrenalin. Her finnes f.eks. Midtøstens største bølgebasseng Breaker’s Bay, men de mest fartsfylte attraksjonene finner du her …

Jumeirah Sceirah

I Jumeirah Sceirah klatrer man opp i et 32 meter høyt tårn (husk å nyte utsikten – for etterpå går det fort ned!), deretter stiller man seg rett opp i en kapsel. Når du er klar, trykker sikkerhetsvakten på en grønn knapp, og gulvet forsvinner under føttene på deg. Herfra faller du ned i et 120 meter langt rør i hele 80 km/t. På kun et par sekunder er turen over, men vi kan love at det kommer til å kjennes!

Klikk på filmen for å få en følelse av opplevelsen:

Tantrum Alley

Er du klar til å bli kastet forover langs en fartsfylt vannrenne som drives av kraftige motorer? I Tantrum Alley farer du «gjennom stormens øye» i en ring med plass til fire. Du slynges blant annet gjennom tre tornadoer og nedfor to vannsklier. Til slutt løyer vinden av og dere plasker ut i bassenget. Ikke gå glipp av Tantrum Alley når du besøker dette badelandet.

Kvinna och två barn på Wild Wadi Water Park

Whipeout and Riptide

Her finnes en av verdens fire kunstige surfeopplevelser i sitt slag. Attraksjonene Whipeout and Riptide Flowriders har svært realistiske bølgeeffekter som skapes av store vannmasser i bevegelse. Surfesimulatoren fungerer ved at over sju tonn vann skytes ut i sekundet over en støpt struktur. Dette gjør det mulig med både bodyboarding, kneeboarding og surfing. Er du interessert i surfing eller bare ønsker å prøve, så er dette stedet å gjøre det på!

Unn deg en avkoblende stund for deg selv

Et besøk til dette spektakulære badelandet kan sannelig bli utmattende. Derfor tilbys besøkende å leie en cabana, som er en slags liten hytte med fluktstoler og bord med plass til fire personer. Her kan man spise og drikke og koble av mens andre besøkende stille glir forbi langs Juha’s Journey.

Badelandet som fokuserer på de besøkende

Wild Wadi Water Park™ har fått en rekke utmerkelser siden det åpnet i februar 1998. De har ansatte av 41 forskjellige nasjonaliteter som alle jobber for de besøkendes opplevelse. I 2000 ble Wild Wadi Water Park™ sertifisert etter ISO 9001:2000 som det første badelandet, noe som i korthet innebærer at virksomheten aktivt arbeider for at produkttilbudet innfrir og utvikles etter kunders behov og ønsker.

Inngang til Wild Wadi Water Park™ er gratis for gjester på alle Jumeirah-hoteller. Besøk Jumeirahs offisielle nettsted for fullstendig informasjon om hvilke hoteller det gjelder samt aktuelle åpningstider.

Endre karthøyde

Flere erfaringer

Reiseguider om UAE

Oppdag UAE hoteller