Yas Waterworld – Badelandet utenom det vanlige

Midt i Abu Dhabi finner man Yas Waterworld. Det ligger slik navnet avslører på Yas Island, øya der det meste i byen skjer. Her finnes blant annet Ferrari World, Abu Dhabi Grand Prix og kjøpesenteret Yas Mall. Yas Waterworld er stemt frem som Midtøstens beste badeland og er et must for deg som elsker fantastiske vannparker.

Over 40 vannattraksjoner i verdensklasse

På Yas Waterworld finner man opplevelser som passer alle, fra de aller minste besøkende til dem som ønsker å oppleve heftige adrenalinkick. Over 40 attraksjoner venter deg! Dette er våre fartsfylte favoritter:

  • Liwa Loop er en ekstrem vannsklie der du faller fritt ned i en loop. Helt klart en av de heftigste adrenalinkickene man kan tenke seg!
  • Bandit Bomber er berg- og dalbanen der man flyr hengende over Yas Waterworld. Et must for vågale besøkende.
  • Falcons Falaj er vannbanen der du farer fremover i en ring med plass til seks personer. Det er en av de mest ekstreme attraksjonene, med flere tøffe svinger, kurver og bratte fall.
  • Den berømte sekshodede ormen. Vannsklien Slithers Slides må du ikke gå glipp av. Prøv å skli gjennom alle de seks ormene!

For deg som ønsker å koble av finnes det lengre, roligere vannbaner som slynger seg rundt hele Yas Waterworld. Der kan du koble av mens du sakte flyter fremover i en ring.

Cinesplash

Siden 2018 har man kunnet finne regionens første vannkino på Yas Waterworld. Det er en opplevelse utenom det vanlige, og vi anbefaler sterkt at du beholder badetøyet på under hele filmvisningen. Her kommer det vann fra alle mulige kanter samtidig som du sitter i kinoseter som beveger på seg. En såkalt 5D-opplevelse!

Sett av en dag til badelandet

På Yas Waterworld kan du tilbringe en hel dag. Bare det å teste alle de fantastiske vannattraksjonene tar flere timer. Her finnes selvsagt alle bekvemmeligheter for en dagsutflukt. Vannparken har flere butikker og restauranter som serverer mat fra verdens ulike kjøkken. På Yas Island finnes selvsagt flere førsteklasses hoteller for deg som ønsker å bo nært begivenhetenes sentrum i Abu Dhabi.

Finn mer informasjon og bestill billetter på Yas Waterworlds offisielle nettsted.

Endre karthøyde

Vannland

Guides

Hotell i UAE