Shop løs på Yas Mall i Abu Dhabi

I hjertet av Yas Island finnes Abu Dhabis fremste kjøpesenter – Yas Mall er et av hovedstadens største sentre, kun et steinkast fra IKEA. Det monumentale kjøpesenteret er så mye mer enn bare et mekka for den som er sugen på shopping.  I tillegg til å ha 400 av verdens ledende motemerker fordelt over tre etasjer, har senteret et underholdningskompleks for hele familien. Se en storfilm på en av de tjuetalls kinoene, klatre i Adventure HQ eller slipp løs barnet i deg i Fun Works. Yas Mall er dessuten forbundet med verdens første Ferrari-temapark, Ferrari World.

Kjøpesenteret er det opplagte valget når du ønsker å kombinere shopping, mat, eventer og underholdning i De forente arabiske emiraters hovedstad. Her finnes over 370 butikker og et stort utvalg av både internasjonale og lokale varemerker når det gjelder detaljhandel og restauranter.

Shop fra verdensledende merker som Nike, Adidas, H&M, Armani, Asics, Diesel, Calvin Klein, Zara, Converse og Gant for å nevne noen. Eller hvorfor ikke sjekke ut den siste iPhonen og nye Macbooks i Apple Store? Etterpå kan du ta en lunsjpause eller en kopp kaffe på en av kjøpesenterets restauranter og kafeer, enten innendørs eller utendørs.

Eventer i verdensklasse

Det skjer stadig ting ved Yas Mall. I løpet av hele året finner det sted underholdning og eventer i verdensklasse. Her arrangeres bl.a. moteshow og utsalg avløst av mer kulturelle eventer slik som Thai Festival. Yas Mall er også stedet der mennesker kan samles for å feire ramadan eller forskjellige lands nasjonaldager.

Nytt for 2018 er Yas Gaming Festival. Som navnet avslører, handler det om data- og TV-spill. Her får du også muligheten til å teste spillverdenen, det arrangeres spennende turneringer, og besøkende får tilbud om herlige giveaways.

Ta deg til og fra Yas Mall

Transportforbindelsene til Yas Island og Yas Mall er svært smidige. 25 minutters transport med bil eller buss fra sentrum av Abu Dhabi og kun 7 minutter dersom du kommer fra Abu Dhabi lufthavn. Reiser du fra Dubai? Det enorme kjøpesenteret på Yas Island er definitivt verdt den timelange utflukten.

Endre karthøyde

Mer shopping

Reiseguider om UAE

Hoteller i UAE