Nær alt i sjarmerende Ajman

Ønsker du å ha tilgang til det pulserende bylivet og tilbudet i Dubai, Sharjah og Abu Dhabi, men foretrekker å bo litt mer avsides? De forente arabiske emiraters minste emirat Ajman er blitt et populært reisemål for dem som søker de sjarmerende sidene av Emiratene i en mindre skala. Ajman preges av sin 16 km lange sandstrand der koselige hoteller, restauranter, kafeer og andre fornøyelser ligger på rekke.

I emiratet finner du den største fiskeflåten i hele De forente arabiske emirater. Ajman er dessuten kjent for sin rytterkultur og hesteoppdrett. Med en befolkning på ca. 240 000 er det noe større enn Ras al-Khaimah, men det er betydelig mindre i areal. Ajman er som de andre emiratene under utvikling. For eksempel bygges det for fullt boliger og handelssentre i Emirates City.

Den populære Ajman-stranden

Den store attraksjonen i emiratet er uten tvil den 16 km lange Ajman-stranden. Ajman er derfor det perfekte reisemålet for skikkelige solbadere som foretrekker å nyte ferien sin på varme strender og i paradislignende vann. På Ajman-stranden er det god plass for badegjester, og det arrangeres masser av vannsportsaktiviteter og andre aktiviteter langs den lange stranden. For eksempel er det mulig å leie en vannscooter for å kjøre på egen hånd langs stranden.

Solstolar och parasoll på Ajman Beach

Ajmans innbydende atmosfære og rolige miljø er det perfekte stedet for rekreasjon og hvile. Storebror Dubai med sine severdigheter ligger kun en 45 minutter lang biltur unna. Ajman Museum, kjøpesenteret City Centre Ajman og de mange tradisjonelle soukene (markeder) er eksempler på lokale besøksmål den dagen dere står over utflukten til Dubai.

Bo luksuriøst på Fairmont Ajman

På det femstjerners hotellet Fairmont Ajman bor du midt på strandpromenaden ved Ajman-stranden. Hotellet byr på en fantastisk utsikt over havhorisonten. Du kan spise og drikke i verdensklasse i en av hotellets åtte restauranter – og servicen er selvsagt på høyeste nivå.

fairmont ajman

Hotellet har en perfekt beliggenhet nær alle emiratets attraksjoner og flyplasser, og med bil kan du enkelt ta deg til de andre emiratene for dagsturer.

Bestill nå!

Aktivteter i Ajman

Sju emirater – sju fantastiske destinasjoner