Bilde : Katarina Premfors

4 av de beste spa- og relaxanleggene i Dubai

  1. 2 Oktober 2017
  2. Aktiviteter

Avslapping i Dubai er akkurat som noe annet i Dubai - noe utenom det vanlige.

Har shoppingturene i Dubais store kjøpesentre tæret på kreftene? Kanskje trenger du en fotmassasje? Grip sjansen og bestill behandling i et av byens førsteklasses spa-fasiliteter. Avslapping i Dubai er akkurat som alt annet i Dubai – noe utenom det vanlige.

Talise Ottoman Spa

Skjem deg bort på Talise Ottoman Spa, som er en del av hotellet Jumeirah Zabeel Saray. Kropp og sjel kan knapt få en bedre behandling. Talise Ottoman Spa har blitt kåret til UAEs ledende spa-resort ved hele tre tilfeller. Dels på grunn av sitt klassiske tyrkiske spa og herlige tilbud av badstubad. Men også for sin ambisjon om alltid å ligge i forkant når det gjelder nye typer behandlinger. Blant disse innovative grepene finner vi blant annet det unike snørommet.

Talise Spa Burj Al Arab

Slapp av i det femstjerners hotellet Burj Al Arab. Nøyaktig så luksuriøst og glamorøst som det høres ut. Utsikten over Persiabukten mens man samler nye krefter i boblebadet er vidunderlig.

One&Only Spa Royal Mirage

Har du egentlig ikke de økonomiske musklene som trengs for å bo på palmeøyas mange luksushotell? En smart måte å få en smak av luksus, pomp og prakt er å tilbringe et antall timer i noen av hotellenes flotte spa-fasiliteter. One&Only Spa Royal Mirage er vår anbefaling.

Yas Beauty Spa

Et steinkast fra The Dubai Fountain og Dubai Mall er den gamlebyen og Souk Al Bahar. Inne i souken er det det hyggelige relaxsenteret Yas Beauty Spa. Skjønnhetsbehandlinger for hår, negler og ansikt. Eller avslappende massasje og bad i tyrkisk og orientalsk stil.

Flere guider