4 grunner til ferie i Ras Al-Khaimah

  1. 2 Oktober 2017
  2. Aktiviteter

Spesielt kystlinjen mellom Rotana og Al Hamra Fort er anbefalt for profesjonelle solelskere som ikke vil være overfylt.

På grensen til Oman finner vi De forente arabiske emiraters nordligste del, Ras Al-Khaimah. Emiratet, som ligger vakkert til ved Persiabuktens kalkstrender, er mest kjent for sine mektige fjelltopper, svaiende palmer og historiske severdigheter, og har nylig blitt et populært reisemål i klasse med Dubai. Vi finner ut hvorfor du burde planlegge feriereisen din til denne iblant bortglemte UAE-perlen.

7000 års fengslende historie

UAE, og fremfor alt Dubai, blir noen ganger beskyldt for kunstige fasader og mangel på historiske røtter. Dette gjelder i hvert fall ikke i Ras Al-Khaimah. Faktisk tilhører RAK en av de få regionene som har vært bebodd av mennesker siden bronsealderen. Ta for eksempel en tur til Dhayah Fort, bygget i det 16. århundre.

National Museum of Ras Al-Khaimah

Den som vil fortsette å kjenne historiens vingesus, kan også besøke regionens offisielle nasjonalmuseum. Bli fascinert av godt bevarte arkeologiske og etnologiske funn som speiler alle tidsperioder av emiratets rike fortid.

Førsteklasses strender

Som mange andre av UAEs emirater er Ras Al-Khaimah fullt av vakre strender. Spesielt kystlinjen mellom Rotana og Al Hamra Fort anbefales for profesjonelle solbadere som ikke vil ha trengsel.

Bo med stil

Noen av RAKs beste strender tilhører de lokale hotellene, inkludert den 1,5 kilometer lange private sandstranden ved siden av Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Uslåelig beliggenhet, ypperlig service, velutstyrt treningsstudio, lekerom for barn, flere barer, kafeer og restauranter, med mere, gjør hotellet til det perfekte all inclusive-alternativet for hele familien og for paret på jakt etter avslapping. Hvis du er lei av å være på stranden, kan du slå deg ned ved Hiltons store bassengområde.

Flere guider