4 strandhoteller i Dubai

  1. 2 Oktober 2017
  2. Barer & klubber

Dubais kystlinje med kritthvite sandstrender er noe utenom det vanlige. Uansett hvilket hotell du velger å bo på i løpet av ditt opphold i en av verdens kuleste byer, vil du aldri være langt unna nærmeste strand for å ligge og steke i sola. Hoteller har ofte egne strender, som noen ganger er eksklusive for hotellets gjester.

Hvis du vil ha gangavstand fra frokostbuffeen til solstolene på stranden, bør du bestille rom på et av følgende strandhoteller i Dubai.

Atlantis The Palm

Sammen med Burj Al Arab, er Atlantis The Palm symbolet for hva et hotell i Dubai kan være. Luksuriøst, eksklusivt, overdådig og opprettet på en helt unik plass. På spissen av palmeøya finnes Atlantis foran en storslått sandstrand. De som vil ha variasjon, kan besøke Midtøstens største vannpark, Aquaventure Waterpark, som ligger vegg i vegg.

JA Jebel Ali Beach

Det finnes flere fine hoteller i luksuskategorien langs The Palms trekroner med flotte sandstrender. Rett ved stammen ligger budsjetthotellet JA Jebel Ali Beach med sin kritthvite sandstrand. Et strålende all-inclusive-alternativ uten å miste den høye standarden.

JA Ocean View

Selv om du velger å bo sentralt i et av hotellene som finnes i Dubais utallige skyskrapere, er avstanden til byens strender kort. Fra det nylig renoverte JA Ocean Views takbasseng kan du ikke bare nyte en magisk utsikt over Persiabukten, men også ta hotellets heis ned til folkelivet langs shoppingstrøket The Walk.

Hilton Dubai Jumeirah

Vurder også Hilton Dubai Jumeirah, som også har en storslått plassering ved The Walk. Bli brun i sola på Jumeirah Beach om dagen og spis i en av hotellets tre restauranter om kvelden.

Flere guider