5 fantastiske golfbaner for å senke handikapet

  1. 2 Oktober 2017
  2. Aktiviteter

Til tross for overløpet av baner i Dubai-regionen, er det faktisk Abu Dhabi, betraktet De forente arabiske emiraters virkelige golf metropol.

Er golfbagen pakket og klar for turen? Dubai har etablert seg som et populært golfreisemål etter at flere store baner ble bygget. Kanskje du allerede har forbedret handikapet på en av Dubais 12 baner, slik som de prestisjetunge Emirates Golf Club?

De resterende 10 banene ligger i føderasjonens andre emirater. Til tross for overskuddet av baner i Dubairegionen er det faktisk Abu Dhabi som regnes som UAEs ekte golfmetropol. Vi har listet 5 topprangerte baner utenfor Dubai som vekker spillelysten hos alle golfere, uansett nivå.

Al Hamra, Ras Al-Khaimah

Peter Harradine har designet en komfortabel og allsidig bane som ligger rett ved et strandresort. Da det fort blir mørkt, er banen utstyrt med lysanlegg som forlenger spilledagene.

Al Ain, Abu Dhabi

Litt over en time sør for Dubai og hovedstaden Abu Dhabi er den lille bortglemte golfperlen, bygget inne i Al Ains mektige hesteveddeløpsbane. Rolig atmosfære, herlige forhold og kvalitet hele veien.

Westin Abu Dhabi

Banen som er like kjent for sitt klubbhus formet som en falk som sin høye kvalitet på fairways og greener. Rimelige priser, femstjerners losji og fantastisk golf.

Saadiyat Beach Golf Club

Lekkert plassert langs Persiabuktens vakre kystlinje, er Saadiyat en garantert unik golfopplevelse. Spektakulære bunkere som av og til får besøk av gaseller i forbifarten.

Al Sora, Ajman

En interessant nykommer i det trivelige emiratet Ajman designet av den gamle storspilleren Jack Nicklaus. 20 minutter fra Dubais flyplass.

Flere guider