5 restauranter i Abu Dhabi som du ikke må gå glipp av!

  1. 18 Mai 2018
  2. Mat & drikke

Pizza Di Rocco er kjent for å servere Abu Dhabis beste pizza til en pris som ikke burde være mulig.

Er du glad i god mat og drikke? Da er Abu Dhabi definitivt et reisemål etter din smak. Abu Dhabis matscene kryr av førsteklasses restauranter i forskjellige prisklasser som serverer delikatesser fra alle verdenshjørner. For å gjøre det lettere for deg å velge måltider når du er i Abu Dhabi, har vi listet opp 5 restauranter der du definitivt bør bestille bord.

Zuma

Zuma er en moderne innredet japansk restaurant som serverer spektakulære retter fra det såkalte izakaya-kjøkkenet. En uformell, men fremdeles sofistikert restaurant som ligger i hjertet av The Galleria på Al Maryah Island. Zuma er spesielt kjent for sin utsøkte brunsj, som i 2017 vant prisen for beste brunsj under Time Out Abu Dhabi Restaurant Awards.

Zuma tilbyr også en herlig cocktailbar der man kan sette seg ned. Et perfekt sted å begynne utekvelden!

Cafe Milano

En annen restaurant som nylig vant en pris under Time Out, er det sjarmerende fine dining-stedet Café Milano. Her serveres det beste fra den italienske mattradisjonen med plettfri service. Her er det hvite duker og middelhavsatmosfære som gjelder. Pasta, pizza, kjøtt, fisk eller skalldyr – Café Milano vil belønne smaksløkene dine med utsøkte varianter av italienske klassikere! Art deco-interiøret bidrar til å forbedre helhetsopplevelsen ytterligere.

Du finner Café Milano på Four Season Hotel på Al Maryah Island i sentrum av Abu Dhabi.

Al Maqam Restaurant

Spis middag på sanddynene. Arabian Nights Villages er som tatt ut av en scene i Tusen og en natt. En luksusversjon av en tradisjonell arabisk teltleir som gir gjestene muligheten til å få et innblikk i den lokale kulturen. Anlegget ligger midt ute i ørkenen og har en restaurant som heter Al Maqam.

La deg henføre av både lokale og arabiske retter samtidig som du nyter de fantastiske omgivelsene. For den som virkelig ønsker å dykke dypt i det lokale kjøkkenet, tilbys også matlagingskurs og brødbaking under behagelige palmeskygger.

Butcher & Still

På jakt etter en saftig kjøttbit å sette tennene i? I et miljø som er som tatt ut av 20-tallets Chicago er Butcher & Still uten tvil en av Abu Dhabis beste steakhouses. Akkurat som Café Milano holder den til i Four Seasons Hotel på Al Maryah Island og har dermed utsikt over Abu Dhabis imponerende havneinnløp. I et interiør som oser av Al Capone serveres her kun kjøttstykker av beste kvalitet fra USA. Er du fristet? I så fall anbefales det at du bestiller bord på forhånd.

Pizza Di Rocco

Abu Dhabi er ikke bare hvite duker og fine dining i den øvre prisklassen. Ønsker du å betale litt mindre, men fremdeles spise godt? Da bør du sjekke ut Pizza Di Rocco, som holder til på Salam Street ved TRA Building. Pizza Di Rocco er kjent for å servere Abu Dhabis beste pizza til en pris som ikke burde være mulig. Til tross for den lave prisen er ingrediensene til pizzaen, antipastiene og salatene av absolutt beste sort. Verdt en avstikker!

Guider