5 utsøkte restauranter i Ras al-Khaimah

  1. 6 Augusti 2018
  2. Mat & drikke

Her er fem restauranter i Ras al-Khaimah som er verdt en avstikker.

Emiratet Ras al-Khaimah er kjent for sitt friluftsliv, muligheter for eventyr, kritthvite strender, fantastiske golfbaner, kamelløp og sin rike kulturarv. Men ingen ferie er jo tross alt komplett uten god mat? Også på det punktet er emiratet et forbilde. Her er fem restauranter i Ras al-Khaimah som er verdt en avstikker.

Lexington Grill på Waldorf Astoria Ras al-Khaimah

På et av emiratets beste hoteller finner man en av de beste steakhouse-restaurantene i Ras al-Khaimah. Her kan du få alt grillet til perfeksjon! Ikke la den noe høye prisen skremme deg – matens kvalitet, servicen og restaurantmiljøet rettferdiggjør pristillegget. 

Inspirasjonen er hentet fra eksklusive steakhouses i New York og innebærer kjøtt og skalldyr i toppklasse. Vinlisten er heller ikke så verst, med totalt 350 sorter å velge blant.

Pura Vida Restaurant

Vi fortsetter med kjøtt. Smaksløkene kommer til å være deg evig takknemlig hvis du bestiller en perfekt grillet stek fra Pura Vida Restaurants meny. Restauranten finnes på hotellet Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa og tilbyr en svært hyggelig uteservering med utsikt over Persiabukta. Restaurantens spesialitet er den brasilianske og langsomt grillede kjøttretten churrasco, men også quesadillas, burgere og ribs anbefales! 

Thunder Road Pizza & Grill RAK

På utkikk etter en frisk og vellaget lunsj? Ta i så fall turen til det nordlige Ras al-Khaimah og den italienske restauranten Thunder Road Pizza & Grill. Denne familieeide restauranten vet hvordan man tilbereder de italienske klassikerne på riktig måte. Med utelukkende førsteklasses ingredienser serveres det her fersk pasta, utsøkt caprese og luksuriøs pizza til rimelige priser.

Cafteria Felafel Abu Naeem

Et rimelig valg utenfor sentrum som ikke gjør et for stort innhugg i lommeboken. Cafeteria Falafel Abu Naeem ligger rett overfor Lulu Hypermarket og serverer ifølge lokalbefolkningen Ras al-Khaimahs beste falafel til en svært god pris. Her serveres også andre lokale delikatesser Shawarma, fattoush og hummus.

Golden Crown Restaurant

Nok et rimelig alternativ, denne gang i nærheten av Ras al-Khaimahs store havn. Golden Crown Restaurant er en restaurant med indisk og asiatisk profil som ikke ser så imponerende ut på overflaten, men som skjuler en stor matkunnskap. Friske og velkrydrede retter som er perfekt for en takeaway sent på kvelden.

Guides