Bilde : David Butcher

Dubai – et av verdens beste reisemål ifølge Tripadvisor

  1. 2 Oktober 2017
  2. Aktiviteter

Dubai er beskrevet i forbindelse med kompileringen som en perfekt blanding av modernitet og gammel kultur, hvor muligheter for eventyr, shopping og underholdning i verdensklasse er like gode.

Hvert år ber verdens største reiseside Tripadvisor sine brukere om å plukke ut sine favoritter blant alle mulige destinasjoner rundt om i verden. Millioner var med og sa sin mening da de 25 beste reisemålene ble avgjort. Dubai var med på lista, som ifølge Tripadvisors brukere er den 21. beste destinasjonen i verden!

Velfortjent, synes vi. Dubai ble beskrevet i sammenstillingen som en perfekt blanding av modernitet og gammel kultur, hvor muligheter for eventyr, shopping og underholdning i verdensklasse er like gode.

Tripadvisor løfter frem Dubai Fountains, Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding, Burj Al Arab og Burj Khalifa som et must når du reiser til den største byen i De forente arabiske emirater.

Dubai er ikke det eneste reisemålet i UAE som fikk en fremtredende plassering i «Travelers Choice Awards». I kategorien som peker ut de fremste landemerkeneanses Sjeik Zayed-moskeen som den nest beste severdigheten i verden. Burj Khalifa har også en ærefull plass på listen.

Planlegger du å bestille fly til Dubai? Pass på å fly med Tripadvisor-brukernes favorittflyselskap, Emirates.

Flere guider