Dubai by night – 5 nattklubber i Great Gatsby-klasse

  1. 2 Oktober 2017
  2. Barer & klubber

Cirque le Soir tar et skritt videre enn vanlig nattklubber og tilbyr et sirkus i en nattklubbsmiljø.

Har du lyst å slå deg løs? Her kommer den ultimate listen over Dubais beste nattklubber! Dubai har et stort og bredt utvalg av nattklubber og utesteder, med noe for enhver smak og lommebok. Det er klubber for ukens alle dager, men generelt sett er tirsdag, torsdag og fredag ​​de beste dagene for å gå ut. Godt å vite er at det er en 21-års aldersgrense, og klubbene stenger klokken 03:00.

Det er ikke uvanlig at barer og klubber i Dubai har «Ladies Nights» der kvinner serveres gratis drinker.

Cavalli Club

Hvis du er ute etter ekstravagant luksus og prakt, så er Cavalli Club et must. Cavalli Club finnes på Fairmont Hotel og ble lansert sammen med Roberto Cavalli. Her råder «more is more» med en bemerkelsesverdig interiørdesign med store
krystallkroner som skinner i neon, fossefall, et dyretema med både sebra- og leopardrom og vegger dekket med pels. Det er ikke for ingenting at mange kjendiser og kjente DJ-er blir lokket hit.

White Dubai

Vil du ha lysshow, dans under himmelen og 360 graders utsikt over Dubai? Besøk da White Dubai, en nattklubb som ligger i Meydan Racecourses takleilighet. I 2015 ble White utnevnt til Dubais beste nattklubb, og tilbyr akrobatisk underholdning, et ekstraordinært lysshow og forestillinger av kjendiser og store DJs.

Cirque le Soir

Leter du etter en ekte opplevelse for alle sanser? Ta med selskapet til Cirque le Soir – hvor det venter en opplevelse du sent vil glemme. Cirque le Soir tar et skritt videre enn vanlige nattklubber og tilbyr et sirkus i nattklubbens miljø. Bli underholdt av en surrealistisk atmosfære, klovner, dansede dverger og sirkustriks.

People by Crystal

Har du alltid ønsket å feste i en glasspyramide? Velkommen til People City Crystal, en to-etasjers nattklubb på toppen av Raffles Hotel. Klubben er formet som en pyramide og har glassvegger – utsikten her er magisk. De beste dagene å gå hit er torsdager og fredager.

Eden Beach Club

Noe roligere på agendaen? Eden Beach Club er verdt å sjekke ut. Om dagen slapper du av i en bungalow med en cocktail i hånden eller hopper i en av bassengene. På kvelden åpner salongen med middag og underholdning av kjente artister og underholdere.

Flere guider