En shoppingopplevelse – Topp 5 beste kjøpesentre i Dubai

  1. 2 Oktober 2017
  2. Shopping

Byen med verdens største kjøpesenter! Det er vanskelig å se bort fra at Dubai har utviklet seg til en av verdens fremste destinasjoner for shoppingelskere. Noe som ble fastslått da verdens største kjøpesenter Dubai Mall med sine cirka 1200 butikker åpnet sine dører i 2008.

Den luksuriøse shoppingen tar selvsagt stor plass, men de fasjonable kjøpesentrene har også velkjente kjedebutikker med rimelige priser. Hvis du vil finne eksklusive merker til røverpriser, er det årlige salget over hele Dubai i løpet av Dubai Shopping Festival verdt å legge seg på minne.

Dubai Mall

Velkommen til Mall of Dubai, verdens største shoppingsenter! Dubai har utviklet seg til en av verdens fremste destinasjoner for shoppingelskere. Dubai Mall er kronjuvelen blant byens mange shoppingdistrikter. Her finnes, ikke helt overraskende, alt!

Mer enn 1200 butikker spredt over fire etasjer, over 150 spisesteder, 22 kinosaler, en ishockeybane, et av verdens største saltvannsakvarium og flere elegante hoteller. Det store antallet butikker gjør at prisklassen varierer – fra store kjente kjeder til eksklusive motehus. Etter en dags intensiv shopping kan du velge å gå opp til Burj Khalifa og bli imponert av fontenen Dubai Fountain, som ligger rett ved siden av Dubai Mall.

Mall of the Emirates

Ta Dubais røde T-banelinje mot byens sørvestre deler, og du ruller snart inn i Mall of the Emirates egen stasjon. Så kan du vandre rundt og gjøre kupp blant de 560 butikkene som ligger i dette luksuriøse shoppingkomplekset. Motehus etter motehus står på rekke langs paviljongene Fashion Dome og Via Rodeo. I Mall of the Emirates finner du også en eksklusiv fornøyelsespark som blant annet har innendørs-skibakken Ski Dubai – her har du mulighet til å leie et par ski og kaste deg ut i den berømte skibakken!

Deira City Centre

Deira City Centre var et av de første kjøpesentrene på Dubais gater da dørene ble åpnet i 1995. Med sin passende beliggenhet midt i den gamle delen av byen og i nærheten av byens museum, hvor du kan lære mer om byens historie, får du også en mer klassisk kjøpesenterfølelse med et bredt utvalg av butikker – fra enkelhet til eksklusivitet. I tillegg til den fantastiske beliggenheten har Deira City Centre også et interessant matmarked hvor du finner smaker fra alle verdenshjørner.

Mercato Shopping Mall

Dette pittoreske og berømte kjøpesenteret ligger i hjertet av Jumeirah. Det er vanskelig å ikke bli fanget av arkitekturen, som minner litt om italienske markedsplasser når man går rundt innenfor veggene. Med cirka 90 butikker, kino og et sted hvor barna kan leke, er dette det perfekte kjøpesenteret for familien eller den som er interessert av arkitektur.

Burjuman Center

En mer luksuriøs shoppingdestinasjon. Det opprinnelige Burjuman Center, åpnet i 1992, har etter hvert blitt en av de viktigste aktørene i Dubais shoppingverden. Her finner du merker som Versace, Louis Vuitton, Burberry, Bulgari, Massimo Dutti, Mont Blanc og Hermes. I kjøpesenteret finner du også mange restauranter og kafeer med noe for enhver smak!

Flere guider