Guide – barnevennlig hotell i De forente arabiske emirater

  1. 20 September 2017
  2. Aktiviteter

...her kan barna kan morsomt hele dagen samtidig som du lener deg tilbake i solsengen og nyter av solgarantien.

Reiser du med småbarn? Tenk på De forente arabiske emirater i høst og vinter! Landets store hotelltilbud tilbyr mange fine alternativer for de som reiser med de aller minste. Uendelige sandstrender, barneklubber, lekeplasser, store bassengområder – her kan barna ha morsomt hele dagen samtidig som du lener deg tilbake i solsengen og nyter av solgarantien.

Så hvilke hoteller skal dere som barnefamilie kikke etter når dere bestiller en tur til UAE? Nedenfor tipser vi om 4 barnevennlige hoteller utspredt i like mange emirater.

Fairmont Ajman

Ajman er emiratet som verdsettes av reisende for sin roligere atmosfære og sjarmerende omgivelser. Her kan hele familien slappe av sammen på kritthvite strender som aldri ser ut til å ta slutt. Om dere dessuten legger ferien til det spektakulære luksushotellet Fairmont Ajman, vil barna aldri ha lyst til å dra hjem.

200 meter lang privat sandstrand, temperert barnebasseng, lekeplass, Kids Club, tilknyttet familierom og mange vannsportaktiviteter er noen eksempler på hva man finner på fasilitetene til femstjerners hotellet Fairmont Ajman. Hotellets åtte restaurantkonsepter gjør at alle i familien blir fornøyd med måltidet. Foreldre som trenger en etterlengtet pause kan ta en avslappende behandlet på hotellets luksuriøse spaanlegg.

Les mer om hotellet!

Radisson Blu Resort Fujairah

Dubai og Abu Dhabi står fortsatt for de største turiststrømmene i De forente arabiske emirater, men Fujairah tilhører en av emiratene som i de senere år har blitt mer populært blant mange reisende. Emiratet er berømt for sitt paradisblanke snorkelhav, kritthvite sandstrender og mektige fjellkjeder.

En miljøbeskrivelse som også kan brukes for Radisson Blu Resort Fujairah, som ligger mellom Hajarfjellenes topper og Oman-bukten. Et all-inclusive resort fullt av aktiviteter for barn i alle aldre. Når barna blir lei av å bygge sandslott på stranden og plaske rundt i de to barnebassengene, kan de underholde seg i hotellets barneklubb som organiserer masse morsomme aktiviteter. Man tilbyr enklere, leken læring for de mindre og mer sport og eventyr for de eldre barna. Hotellets spillerom er et populært sted for de som liker å spille bordtennis og biljard.

I tillegg serverer restauranten Breeze daglig en variert og sunn barnebuffet til frokost, lunsj og middag.

Les mer om hotellet!
Hilton Ras Al Khaimah Resort och Spa

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Ras Al Khaimah er et annet emirat som flere og flere får opp øynene for. De nordligste emiratene i De forente arabiske emirater er en herlig blanding av sol og bad, spennende eventyr og genuin kultur. Hvis du foretrekker det førstnevnte, skal du tilbringe familieferien på det fantastiske hotellet Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa.

Hvorfor? Vi kan starte med bassengområdet – eller hva sies om 6 svømmebassenger, hvorav en er helt dedikert til barn med egen vannsklie. Gå direkte fra det gigantiske saltvannsbassenget til den 1,5 kilometer lange stranden som hotellet ligger ved, og prøv ut ulike vannsporter.

Små landkrabber som vil ta en pause fra solen, kan i stedet velge å svinge forbi lekerommet Kids Club, som er fullt av spill og leker. Noen ganger må man forlate foreldrerollen en stund og fokusere på hverandre. På Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa kan dere leie barnevakt for en uunnværlig aften for bare dere to. Stor familie? Hotellet har romslige rom med plass for minst 3-4 personer om nødvendig.

Les mer om hotellet!
JA Jebel Ali Beach

JA Jebel Ali Beach

Hvis du fremdeles foretrekker å tilbringe ferien i verdensmetropolen Dubai, er JA Jebel Ali Beach en rimelig hotellperle for barnefamilien. JA Jebel Ali Beach ligger rett ved foten av palmeøya, har sin egen strand og vakre grønne naturlige omgivelser.

Barna kan velge mellom å plaske i barnebassenget eller aktivere seg på lekeplassen. Miniklubben CoolZone som organiserer aktiviteter og underholdning på hotellet er et annet morsomt alternativ for rastløse barn.

Hotellet har mange moderne sport-fasiliteter der barna kan prøve seg på ulike vannsporter. Hvis du bestiller 24 timer i forvei, tilbyr hotellet også barnevakt for en ekstra kostnad.

Les mer om hotellet!

Fler guider om UAE

Hotell i UAE