Noe for alle på opplevelsesøya Yas Island i Abu Dhabi

  1. 6 Augusti 2018
  2. Aktiviteter

Målet med Yas Island har fra begynnelsen av vært å skape Midtøstens største samlingsplass for fornøyelse og underholdning.

I Abu Dhabis nordøstre deler, et steinkast fra Abu Dhabi internasjonale lufthavn, ligger Yas Island. En 25 kvadratkilometer stor øy midt ute i ørkenen som er omgitt av Abu Dhabis mange innløp av kanaler og bukter.

Målet med Yas Island har fra begynnelsen av vært å skape Midtøstens største samlingsplass for fornøyelse og underholdning. Dette innebærer blant annet fantastiske paradisstrender, gigantiske fornøyelsesparker, luksuriøse kjøpesentre, badeland, massevis av restauranter og en Formel 1-bane. Et imponerende utvalg som er blitt skapt i løpet av en 10-årsperiode.

Flere enn 25 millioner mennesker besøker Yas Island i Abu Dhabi hvert år. Vi guider deg igjennom det store utvalget av aktiviteter. Her finnes noe for alle.

Flicka i Ferraribil på Ferrari World

Fart og spenning i Ferrari World

Store deler av Yas Island er tilegnet fart og hestekrefter. Ikke nok med at øya huser den klassiske formel 1-banen Yas Marina Circuit, her finnes også Ferrari World – en fornøyelsespark der alt kretser rundt det verdenskjente italienske bilmerket. Store som små besøkende får muligheten til å kjøre drømmebilen sin. Opplev g-kreftene i verdens raskeste berg- og dalbane, Ferrari-gokart, prøv ut F1-simulatoren eller fråts i italiensk mat.

Slentre rundt på bryggene i Yas Marina

Et av Yas Islands og Abu Dhabis beste promenadestrøk finner man i havnen Yas Marina, som ligger rett ved formel 1-banen. Her trenger elegante luksusyachter seg sammen langs bryggene sammen med sjøfly, folk som driver med vannsport, lekeplasser og et stort utvalg av restauranter. Slå deg ned på en uteservering, trekk inn pusten og nyt folkelivet.

Gir ned eller opp på Yas Beach

Ute ved Yas Islands sørspiss ligger Abu Dhabis beste beach club. En plettfri sandstrand med masser av balinesiske solsenger å koble av i. Kjøl deg ned i vannet i Al Raha-vika eller ta deg en deilig drink i et av bassengene på Yas Beach.

For den som heller ønsker å være aktiv, arrangeres det strandvolleyball, bassengpartyer og DJ-fredag. Matelskeren kan velge og vrake mellom mange gode restauranter.

Yas Mall – for den shoppingsugne

Yas Mall kvalifiserer seg som De forente arabiske emiraters nest største kjøpesenter. Noe som sier en del i et land som kryr av gigantiske shoppingkomplekser. Luksuriøs og stilig innredet, med hundrevis av butikker fra internasjonale og lokale varemerker. Yas Mall huser også en kino, flere spisesteder og et stort lekeland.

Avkjøling og lek i Yas Waterworld

I Emiratenes ørkenhete er det ikke så rart at tilbudet av avkjølende badeland er stort. Abu Dhabis beste badeland ligger også på Yas Island og har navnet Yas Waterworld. Både barn og voksne kommer til å finne en favoritt blant de totalt 45 attraksjonene som parken tilbyr. Svimlende vannsklier så klart, men også «tørre» berg- og dalbaner. 

Møt filmheltene i Warner Bros. World Abu Dhabi

I løpet av sommeren 2018 åpnes dørene til Warner Bros. World Abu Dhabi. En fornøyelsespark som gir liv til alle de ikoniske figurene som det klassiske filmselskapet Warner Bros. har skapt. En fantastisk verden der du for eksempel endelig kan besøke Batmans hule, Supermanns Metropolis, Familien Flint, Snurre Sprett og Tom og Jerry. Alle med en åpent og lekent sinn kommer til å stortrives!

Guider