Opplevelser i Dubai – 5 store fornøyelsesparker du må besøke

  1. 2 Oktober 2017
  2. Aktiviteter

Det er ingen overdrivelse å si at Dubai og UAE har utviklet seg til et paradis for de som søker adrenalinkick og nervepirrende opplevelser. Tema- og fornøyelsesparker dukker opp som paddehatter i Dubais ørkenlandskap. I den harde konkurransen på Dubais eventyrmarked, er parkens eiere tvunget til å gjøre sitt ytterste for å tiltrekke seg besøkende.

Det betyr at alle nyåpnede fornøyelsesparker eller attraksjoner alltid er større og mer storslåtte enn sine forgjengere. Berg-og-dalbanene, som oppdateres for hver sesong, tilhører verdens fremste og får selv de dristigste passasjerene til å rygge tilbake.

Visit UAE har listet opp 5 temaparker i Dubai som tilbyr virkelighetsflukt for hele familien.

IMG Worlds of Adventure

IMG Worlds of Adventure er siden man åpnet sine dører for første gang i 2016 verdens største fornøyelsespark innendørs. Dubais nyeste rekordholder er 28 fotballbaner stor og et komplett underholdningssenter med noe for enhver smak.

Kjør hvor mange ganger du vil i mer enn 20 attraksjoner og nyt parkens fire temadeler. Kom i nærkontakt med T-rex og Velociraptor i Jurassic Park-flørten Lost Valley, spis en matbit langs IMG Boulevard eller støt på de elskverdige figurene fra Marvels og Cartoon Networks animerte verden.

Motiongate Dubai

Motiongate

Filmelskere? På Motion Gate blandes tre av Hollywoods mest ikoniske filmstudioer i parken – Dreamworks Animation, Columbia Pictures og Lionsgate. Eller hva sies om spennende attraksjoner basert på titler som Ghostbusters, Underworld, Hunger Games og mange flere. De minste barna vil aldri slutte å snakke om når de møtte alle de fargerike figurene fra Smurfene, Shrek, Madagaskar og Kung Fu Panda.

Bollywood Dubai

Bollywood Parks

Et steinkast fra Motiongate er en av de største temaparkene for dem som ikke får nok av film-temaet. I Bollywood Parks blir du kjent med Indias svar på Hollywood. Uansett sjanger, er filmene fra Bollywood-fabrikken alltid fantastiske og effektfulle opplevelser hvor sang og dans har en naturlig plass. Det er en perfekt forutsetning for en underholdende fornøyelsespark!

Människor på Legoland Dubai

Legoland Dubai

En nordisk klassiker som aldri synes å gå ut av tiden har etablert seg i Midtøsten. 40 morsomme attraksjoner og mange spennende forestillinger med Legotema venter i Legoland Dubai. Eller bli imponert over miniatyrsamfunnet, inkludert Dubais fremste landemerker, som er skapt av over 20 millioner byggeklosser. Legoland, Motion Street og Bollywood Parks ligger passende nok i nærheten av hverandre og danner sammen Dubai Parks and Resorts. Her finner du også badelandet Legoland Water Park.

Människor i Global Village Dubai

Global Village

Stedet hvor en jorden-rundt-reise bare tar noen timer. Global Village er akkurat som navnet antyder en fornøyelsespark rett utenfor Dubai hvor hele verden er representert. Hele 36 paviljonger tilbyr kultur, mat, shopping og underholdning fra over 70 land samt over femti attraksjoner og mange konserter.

Flere guider