Bilde : Katarina Premfors

Topp 5 beste restaurantene i Dubai

  1. 2 Oktober 2017
  2. Barer & klubber

Al Hadeerah ligger midt i ørkenen og serveres utendørs i selskap med sanddynene.

Utvalget av restauranter i Dubai er på linje med alle andre aktiviteter og fornøyelser i byen – det er vanskelig å vite hvor man skal begynne i mengden. Her er fem av våre personlige favoritter med forskjellige prisnivåer som får det til å vannes i munnen.

Pierchic

Vi starter med det som regnes som en av Dubais beste sjømatrestauranter. Lengst ut på piren som ligger i nærheten av Al Qasr kan du forsyne deg med fisk- og skalldyrretter av høyeste kvalitet. Når man ser utsikten fra matbordet ut over Persiabukten, er det ikke vanskelig å forstå at Pierchic gjentatte ganger ble utnevnt til Dubais mest romantiske restaurant.

Warehouse

Har du stor appetitt? Da er et besøk til restauranten Warehouse i distriktet Al Garhoud som serverer god brunsj en anbefaling å huske på. Spis og drikk så mye du vil fra den deilige grillbuffeen for en rimelig penge.

Al Hadeerah på Bab Al Shams

På mange måter mer en opplevelse enn et restaurantbesøk. Al Hadeerah ligger midt i ørkenen og servering skjer utendørs i selskap med sanddynene. Til førsteklasses mat tilbys underholdning i form av magedans, folkedans, falkeoppvisning og muligheten til å oppleve omgivelsene fra kamelryggen.

Armani Amal

Den berømte designeren Armani har tre restaurantkonsepter i verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Armani Amal fokuserer på indisk fine dining, Armani Hashi har japansk meny, mens Armani Ristorante lener seg på Middelhavets delikatesser. Selvfølgelig designet under oppsyn av stjernedesigneren selv, Mr. Giorgio Armani.

Reem Al Bawadi

Ta skikken dit du kommer. Reem Al Bawadi er en prisbelønt restaurantkjede med Midtøsten-tema som ligger på 12 forskjellige steder i UAE, Bahrain og Saudi-Arabia. I Dubai finnes restaurantene på Dubai Marina, langs Jumeirah Beach Road, Sheikh Mohammed Bin Rashid Blvd og Sheikh Zayed Road.

Flere guider