Fairmont Ajman – luksushotell med fantastisk strandsted

Bo på et hotell som like gjerne kunne vært fra The Great Gatsby. Storslått, luksuriøst, glamorøst og strandnært. Ajman, emiratet rett nord for Dubai, har blitt et populært reisemål for reisende som foretrekker et roligere livstempo og en sjarmerende atmosfære.

Femstjerners Fairmont Ajman gir både den sjarmerende pittoreske følelsen og en overflod av aktiviteter. Heng på den 200 meter lange private stranden eller ved det tempererte bassenget, spill strandvolleyball, tennis eller bordtennis, lån en kajakk og kjøp oppfriskende spa-behandlinger.

Det holder å beskue bildene nedenfor for å kunne konstatere at Fairmont Ajman ikke er et vanlig hotell i mengden. De 14 etasjene ligger rett ved strandbrynet og den helt unike arkitekturen gjør Fairmont Ajman til et av De forente arabiske emiraters mest spektakulære hotellbygg.

Når sulten slår inn? Fairmont Ajman har en bred palett av restauranter å velge blant. Blant de åtte restaurantene finner vi eksempelvis familierestauranten Kiyi som server lekkerbiskener fra det tyrkiske kjøkken.

Drikkebehovet kan mettes i bassengbaren mens barna plasker rundt i barnebassenget. Alle shoppingsugne kan begi seg til nærmeste sentrum som ligger ca 1,5 km bort eller ta den knapt 30 min lange bilturen til tilbudet i Dubais bykjerne.

Høydepunkter på Fairmont Ajman

  • 252 hotellrom og suiter med fantastisk utsikt over Persia-bukten
  • Familievennlig resort med barnebasseng, barneklubb og tilknyttet familierom.
  • 8 restauranter med varierende kulinariske innretninger.
  • 200 meter lang privat strand med mulighet for å utøve flere vannsporter
  • Spaanlegg
  • Strandvolleyball- og tennisbane
  • Ligger 30 minutter fra Dubai og 15 minutter fra Sharjah International Airport med bil
Bestill nå!

Flere bilder

Aktiviteter i nærheten av Fairmont Ajman

Endre karthøyde

Guider