Fairmont Fujairah Beach Resort

Fairmont Fujairah Beach Resort – for en aktiv ferie

Den nyåpnede luksusresorten Fairmont Fujairah Beach Resort ligger i De forente arabiske emiraters østlige emirat Fujairah. At man har valgt å bygge et nytt Apollo Sports-hotell i akkurat denne regionen er helt naturlig. Fujairah og spesielt kystregionen Dibba er et vannhull for aktivt friluftsliv og regnes som UAEs store dykkedestinasjon.

Fairmont Fujairah Beach Resort er en smakfull resort der “moderne bohemian” møter tidløs art deco med designinnslag av arabesker. Hotellet er spesielt for deg som vil ha en aktiv ferie. For deg som helst utøver vannaktiviteter tilbyr dykkesenteret snorkling, tubedykking, windsurfing, kajakk- og kanoutleie, vannski og mye mer! Langs stranden kan du velge å nyte solen eller spille strandvolleyball, gjøre vanngymnastikk eller ta en yogaøkt. Den djerve kan til og med leie en mountainbike og begi seg ut i Fujairah-terrenget. Det er også godt med vandreplass i de omkransende Hakar Mountains om man liker å hike.

Dra deretter ned til det luksuriøse bassengområdet eller ta en velfortjent behandling i Fairmont Fujairah Beach Resorts førsteklasses wellnesanlegg Willow Stream Spa. Avslutt en perfekt feriedag med en utsøkt fiske- og skalldyrsmiddag på The Copper Lobster eller noen av Fairmont Fujairah Beach Resorts andre matsteder.

Lava Beach Club

Fairmont Fujairah Beach Resorts nyåpnede tilholdssted på stranden heter Lava Beach Club og tilbyr underholdning for alle smaker og alle reisende. Ta deg en paradisdrink i det luksuriøse bassenget, sku ut over Omanbukta og la deg rive med av hus-DJ-ens herlige beats. Lava Beach Club har plass til hele 400 gjester og tilbyr alt som en god stund skal inneholde – det vil si sol, bad, mat, drikke og god musikk. De som reiser med familien kan i sin tur slappe av ved barnebassenget og la barna more seg i barneklubben.

Familiereise, par eller kompisgjeng – Fairmont Fujairah Beach Resort er the place to be!

Høydepunkter på Fairmont Fujairah Beach Resort:

  • Tilgang til privat marina og Beach Club
  • Lava Beach Club – Dag som kveld er det noe på gang på Fujairahs heftigste tilholdssted på stranden.    
  • Willow Stream Spa – flotte behandlinger i helse- og wellnessanlegget
  • Luksuriøst basseng- og aktivitetsområde for lounge eller trening.
  • Dykkesenter og mulighet for å utøve flere ulike vannsporter.
  • Nærhet til flere populære severdigheter, som Shejk Zayed Moskéen, Fujairah Fort, Ain al-Madhab Hot Springs og Hajar Mountains.
Bestill nå!

Flere bilder

Aktiviteter i nærheten av Fairmont Fujairah Beach Resort

Endre karthøyde

Guider