Alt og litt til på luksushotellet Grand Hyatt Dubai

I direkte tilkobling til Dubais koselige eldre kvarter i Bur Dubai finner vi det umåtelig populære luksushotellet Grand Hyatt Dubai. Her, i den sørlige utkanten av Dubai Creek, er livet nesten for behagelig. Foruten nærheten til Dubais spennende soukdistrikt og kulturhistoriske sentrum, med gangavstand til for eksempel den store moskeen Grand Mosque og Dubai Museum, tilbyr Grand Hyatt Dubai en rekke alternativer for deg som heller vil nyte ferien på hotellområdet.

Grand Hyatt Dubai er sannelig et hotell som fortjener sine fem stjerner. En karakter som man i stor grad har fått på grunn av sin kulinariske og rekreasjonelle innretning. Hotellet har ikke mindre enn 13 (!) restauranter og barer i toppklasse med kjøkken fra alle verdens hjørner.

For deg som vil slappe av på dypet anbefaler vi en behandling i hotellets prisbelønte spa- og fitnessanlegg Ahasees Spa and Club. Hvis du foretrekker å slappe av ved bassenget med en paraplydrink i hånden, er det 4 bassenger å velge blant. Barna kan leke seg i barnebassengenes rutsjebaner mens du tar en pause fra varmen i det 20 meter lange innendørsbassenget.

Høydepunkter på Grand Hyatt Dubai:

  • 682 rom i deluxe-klassen, hvorav 38 suiter med utsikt over Dubais skyline.
  • Nært Dubais største severdigheter – inklusive gamlebyen, Dubai Mall, gull- og kryddersouker, Burj Khalifa, Dubai World Trade Center og Dubai International Airport.
  • Stort bassengområde med barne- og innendørsbasseng.
  • Prisbelønt spa- og fitnessanlegg.
  • 13 restauranter og barer.
  • Egen barneklubb (engelskspråklig) og frisør.
  • Gangavstand i Dubais tunnelbanelinje – verdens lengste førerløse metro.

Flere bilder

Aktiviteter i nærheten av Grand Hyatt Dubai

Endre karthøyde

Guides