Reisen hit

Å reise til Dubai og Emiratene

En av de mange fordelene med å legge ferien sin til den arabiske halvøya og De forente arabiske emirater er den korte tiden det tar for skandinaviske reisende å komme til et reisemål som tilbyr et helt annet klima enn hjemme. Dersom du søker sol og varme, er Emiratene et reisemål det er vanskelig å slå. Sammenlignet med mange andre klassiske charterdestinasjoner, slik som Kanariøyene, er De forente arabiske emirater et betydelig mer solsikkert reisemål.

Fly

Fra Norge og Oslo tar en flytur til Dubai ca. 6 timer og 45 min. Dersom sluttdestinasjonen er hovedstaden Abu Dhabi, tar turen rundt 1 time lenger.

Fly fra de fleste flyselskaper tar daglig av fra alle de nordiske hovedstedene til Dubai internasjonale lufthavn. Oslo har for øyeblikket en fast rute med direktefly til Dubai med Emiratenes eget prisbelønte flyselskap Emirates.

Ønsker du å reise billig? En mellomlanding eller to kommer selvsagt til å forlenge reisetiden, men vil også være mer skånsomt for reisebudsjettet.

Pakkereiser

Pakkereiser er en praktisk og smidig måte å få en avslappende ferie på uten å måtte sette sammen alle deler av ferien på egen hånd. Man slipper å tenke på å bestille flybillett, overnatting og i enkelte tilfeller også måltider. I Emiratene kryr det av førsteklasses all-inclusive-hoteller der servicen absolutt holder verdensklasse. Ikke nok med at du beskyttes av loven om pakkereiser – det blir også enklere å booke transfer og guidede utflukter. Kort og godt, den smarteste måten å få mest ut av din reise på! 

Alle de store charterarrangørene tilbyr pakkereiser til samtlige emirater i De forente arabiske emirater, ikke bare Dubai. Apollo har f.eks. et bredt utvalg av turer for alle typer av reisende. Alt fra hoteller midt i byen, luksuriøse resorter og sportshoteller.

Transfer

Transfer til og fra Dubai internasjonale lufthavn kan man gjøre med T-bane, taxi eller buss. På omtrent en halvtime ankommer du til ditt hotell i Dubai by.

Her kan du lese hvordan du på enkleste måte tar deg rundt i De forente arabiske emirater.

Reiseguider om UAE